اعلام موافقت خوابگاه( مرحله دوم) ورودي هاي 98

اطلاعيه                                           11/7/98

اعلام موافقت خوابگاه( مرحله دوم)  ورودي هاي 98

بدين وسيله به اطلاع دانشجويان گرامي مي رساند: براي کسب اطلاع از وضعيت خوابگاه، مي توانند به کارتابل خود در سامانه خدمات الکترونيک معاونت دانشجويي دانشگاه گيلان، به آدرس:  http://stu.guilan.ac.ir  گزينه دريافت پيام مراجعه نمايند.

1-در صورتي که پيام( با خوابگاه شما موافقت شد ) را مشاهده کردند از منوي سمت راست صفحه، گزينه سابقه سکونت خوابگاه را انتخاب کرده  و 2 نسخه پرينت از آن بگيرند  و از روز شنبه 13/7/98 تا روز چهارشنبه 17/7/98 به خوابگاه هاي مشخص شده در پرينت اسکان مراجعه نمايند.

2-آن دسته از دانشجوياني که پيام موافقت خوابگاه را در يافت کرده ولي در سابقه سکونت، اتاق براي آنان تعيين نشده است از روز شنبه براساس تاريخ فوق به اداره خوابگاه ها اتاق 112 مراجعه نمايند

تذکر:

1- عدم مراجعه دانشجويان تا تاريخ فوق براي تحويل گرفتن اتاق، به منزله انصراف از دريافت خوابگاه بوده و دانشجويان واجد شرايط ديگر به جاي ايشان جايگزين خواهند شد.

2-  دانشجويان محترم لطفاً فقط در روزها و ساعات اداري جهت تحويل گرفتن اتاق به مسئولين خوابگاه ها  مراجعه کنند و از مراجعه در روزهاي تعطيل جداً خودداري نمايند.

3-  بجز دانشجوياني که خوابگاه کوثر به آنان تعلق گرفته است( خوابگاه کوثر مجهز به تشک مي باشد) بقيه دانشجويان لازم است که تشک، پتو، بالش، ملحفه و لوازم شخصي ديگر به همراه داشته باشند.

1- خوابگاه پسران  ميرزا کوچک خان : کيلومتر 5 جاده رشت -قزوين  - مجتمع دانشگاه گيلان

مجتمع خوابگاهي ميرزاکوچک خان   مدير خوابگاه:  آقاي پروهان   شماره تماس  33690460

مدير خوابگاه : خانم شريفي شماره تماس:  33690812

مدير خوابگاه : خانم عرفاني  شماره تماس:  33369017