زمان بازگشائي خوابگاه هاي دانشجويي براي دانشجويان جديدالورود 98

ضمن عرض تبريک به دانشجويان گرامي به مناسبت شروع سال تحصيلي جديد به اطلاع مي رساند: دانشجوياني که خوابگاه به آنان تعلق گرفته است مي توانند ازروز شنبه مورخ 6/7/98 تا روز چهارشنبه مورخ 10/7/98 فقط در ساعات اداري به غير از روزهاي تعطيل با در دست داشتن کارت ملي يا کارت دانشجويي به خوابگاه هايي که در کارتابل دانشجويي مشخص شده است مراجعه نمايند.

دانشجويان گرامي براي کسب اطلاع از وضعيت خوابگاه مي توانند به کارتابل خود در سامانه خدمات الکترونيک معاونت دانشجويي دانشگاه گيلان، به آدرس:  http://stu.guilan.ac.ir  گزينه دريافت پيام مراجعه نمايند.

دانشجويان دانشکده منابع طبيعي صومعه سرا جهت دريافت خوابگاه  با مسئولين خوابگاه دانشکده مربوطه تماس حاصل  نمايند.

تذکر: عدم مراجعه دانشجويان تا تاريخ فوق براي تحويل اتاق، به منزله انصراف از دريافت خوابگاه بوده و دانشجويان واجد شرايط ديگر به جاي ايشان جايگزين خواهند شد.

توجه1 : دانشجويان محترم لطفاً فقط در روزهاي اداري جهت تحويل گرفتن اتاق به مسئول خوابگاه ها  مراجعه کنند و از مراجعه در روزهاي تعطيل جداً خودداري نمايند.

توجه2 : لازم است که دانشجويان محترم براي حفظ بهداشت فردي وجمعي در خوابگاه، لوازم شخصي خود را به همراه داشته باشند.

توجه3 : بجز دانشجوياني که خوابگاه کوثر به آنان تعلق گرفته است( خوابگاه کوثر مجهز به تشک مي باشد) بقيه دانشجويان لازم است که تشک، پتو، بالش، ملحفه و لوازم شخصي ديگر به همراه داشته باشند.

1- خوابگاه پسران  ميرزا کوچک خان : کيلومتر 5 جاده رشت -قزوين  - مجتمع دانشگاه گيلان

مجتمع خوابگاهي ميرزاکوچک خان   مدير خوابگاه:  آقاي پروهان   شماره تماس  33690460

مدير خوابگاه : خانم شريفي شماره تماس:  33690812

مدير خوابگاه : خانم عرفاني  شماره تماس:  33369017