بازگشايي خوابگاه 98

اطلاعيه                                           17/6/98

زمان بازگشائي خوابگاه هاي دانشجويي

ضمن عرض تبريک به دانشجويان گرامي به مناسبت شروع سال تحصيلي جديد به اطلاع مي رساند: دانشجوياني که خوابگاه به آنان تعلق گرفته است و تعيين اتاق نموده اند مي توانند ازروز شنبه مورخ23/6/98 تا روز يکشنبه مورخ 7/7/98 فقط در ساعات اداري به غير از روزهاي تعطيل با در دست داشتن مدارک زير به خوابگاه هاي خود به شرح زير مراجعه نمايند.

1. پرينت فرم سکونت خوابگاه (2 نسخه)که با ورود به سامانه خدمات دانشجويي و انتخاب گزينه  مديريت خوابگاه، مي توانيد فرم سکونت خوابگاه را دريافت نماييد.
  2. همراه داشتن کارت دانشجويي يا کارت ملي.

دانشجوياني که موفق به تعيين گروه و اتاق نشده اند تا تاريخ 7/7/98 فرصت دارندبا مراجعه حضوري

به مسئول خوابگاه مربوطه نسبت به تعيين اتاق اقدام نمايند.

دانشجويان دانشکده منابع طبيعي صومعه سرا جهت دريافت خوابگاه  با مسئولين خوابگاه دانشکده مربوطه تماس حاصل  نمايند.

تذکر: عدم مراجعه دانشجويان تا تاريخ فوق براي تحويل اتاق، به منزله انصراف از دريافت خوابگاه بوده و دانشجويان واجد شرايط ديگر به جاي ايشان جايگزين خواهند شد.

توجه1 : دانشجويان گرامي لطفاً فقط در روزهاي اداري جهت تحويل گرفتن اتاق به مسئول خوابگاه ها  مراجعه کنند و از مراجعه در روزهاي تعطيل جداً خودداري نمايند.

توجه2 : لازم است که دانشجويان محترم براي حفظ بهداشت فردي وجمعي در خوابگاه، لوازم شخصي خود از قبيل تشک، پتو،  بالش، ملحفه و غيره را به همراه داشته باشند.

1- خوابگاه پسران  ميرزا کوچک خان : کيلومتر 5 جاده رشت -قزوين  - مجتمع

دانشگاه گيلان - مجتمع خوابگاهي ميرزاکوچک خان   مدير خوابگاه:  آقاي پروهان   شماره تماس  33690460

مدير خوابگاه : خانم شريفي شماره:  33690812

مدير خوابگاه : خانم عرفاني  شماره تماس:  33369017