ثبت نام خوابگاه براي دانشجويان جديدالورود مقطع دکتري ورودي سال تحصيلي 99-98

ثبت نام خوابگاه

قابل توجه دانشجويان جديدالورود  مقطع دکتري ورودي سال تحصيلي 99-98

و کليه دانشجويان (همه مقاطع) ورودي ماقبل سال 98

شرايط و مهلت درخواست خوابگاه:

بدين وسيله به اطلاع مي رساند:کليه  دانشجويان روزانه  مقطع دکتري  ورودي سال 98 و دانشجويان ماقبل سال 98  مي توانند از روز شنبه مورخ  16/6/98 تا روز پنجشنبه مورخ 21/6/98 به شرح زير نسبت به ثبت نام  و درخواست خوابگاه اقدام نمايند.

نحوه ثبت نام :

ثبت نام فقط بصورت الكترونيكي بوده و دانشجويان گرامي  مي توانند از طريق سامانه خدمات دانشجويي معاونت دانشجويي دانشگاه گيلانhttp://stu.guilan.ac.ir اقدام نمايند.

نحوه ورود به سامانه الکترونيکي

1. نام کاربري: کدملي + 98 مانند:9812345678  مي باشد.(ويژه دانشجويان جديدالورود)
  2.   رمزعبور: كد ملي دانشجو   مي باشد(کد ملي بدون صفرهاي اول آن نوشته مي شود). ويژه دانشجويان جديدالورود
  3. ورود به گزينه مديريت خوابگاه و ثبت نام .
  4. پس از ورود به گزينه درخواست خوابگاه، تکميل فرم هاي مربوطه، اسکن و الصاق مدارک لازم و دريافت کدپيگيري، که اين کد به منزله اتمام و تکميل ثبت نام خواهد بود.

الف اين مرحله فقط بعنوان ثبت نام اوليه متقاضيان خوابگاه بوده و پس از بررسي درخواستها و اعلام نتايج واسامي پذيرفته شدگان خوابگاه متعاقبا" ؛از طريق سامانه فوق اطلاع رساني خواهد شد .

ب كليه دانشجويان مي بايست فرم الكترونيكي درخواست خوابگاه را تكميل نموده و مدارك لازم را اسكن و الصاق نمايند . درصورت عدم ارسال مدارک لازم تقاضاي خوابگاه قابل بررسي نخواهد بود .

تذكر:

1.   پس از پايان روز پنجشنبه مورخ 21/6/ 98 سامانه  ثبت نام خوابگاه  بسته خواهد شد.
  2. دانشجوياني كه خوابگاه به آنان تعلق نمي گيرد و مجاز به ثبت نام نيستند، عبارتند از :

دانشجويان دوره هاي شبانه، پرديس بين الملل، مهمان، انتقالي و بومي درجه 1 ( تا شعاع 50 کيلومتري شهررشت ).

1.   به دانشجويانيکه در سامانه صندوق رفاه  در مقاطع قبلي بدهي معوقه دارند، خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

لذا دانشجويان فوق مي بايست قبل از ثبت نام، جهت پرداخت بدهي معوقه از طريق پورتال دانشجويي صندوق رفاه http://bp.swf.ir  اقدام نموده و پس از پرداخت بدهي  نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.

1. به دانشجويانيکه در مقاطع قبلي نسبت به تسويه حساب با صندوق رفاه اقدام نکرده اند خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

ضمنا" دانشجويان گرامي مي توانند در صورت بروز هرگونه مشكل با کارشناسان اداره خوابگاه ها با شماره هاي زير تماس حاصل فرمايند.

شماره هاي تماس  با اپراتور:  8 -33690274- 013

تلفن گويا :      9-33690486-013      داخلي هاي:   2022 ،  2024  و 2034.