تخليه خوابگاه هاي دانشجويي در پايان سال تحصيلي 98-97

اطلاعيه                                          2/4/98

تخليه خوابگاه هاي دانشجويي در پايان سال تحصيلي 98-97

بدين وسيله توجه دانشجويان گرامي را به نکات زير جلب مي‏نمايد :

1. فعاليت خوابگاههاي دانشجويي دانشگاه تا روز شنبه  15/4/98  خواهدبود.
  2.  قبل از ترک خوابگاه نسبت به نظافت كلي (اتاق،تراس وكمدها  )  تسويه حساب داخلي و تحويل کليد اتاق، با مراجعه به مسئول خوابگاه  اقدام نماييد.
  3. يخچال ها را خاموش کرده وكاملاً تميز و خشك نماييد، درب آن را باز گذاشته و دو شاخه آن را از پريز خارج کنيد.
  4. قبل از ترك اتاق، پنجره و درب بالكن ها را بسته و لامپ ها و ديگر وسايل برقي  را خاموش کنيد.
  5. مسئول هراتاق (آخرين نفرهر اتاق)  مسئوليت تسويه حساب کلي اتاق را برعهده دارد.
  6. بديهي است پس از تاريخ مقرر از تردد دانشجويان در خوابگاه ها جلوگيري به عمل مي‏آيد و تسويه حساب انجام نخواهد شد و جريمه مربوطه براي اين افراد ثبت خواهد شد.
  7. دانشجويان مي توانند وسايل شخصي خود را داخل گوني هاي سربسته قرار داده به انبار خوابگاه(بنت الهدي و ميرزاکوچک خان)تحويل دهند و رسيد دريافت نمايند. در غير اين صورت وسايل جامانده در اتاق ها به عنوان وسايل اضافي و اسقاطي تلقي شده، جمع آوري و معدوم مي‏شوند‏. عودت لوازم تحويلي هم فقط در هنگام شروع سال تحصيلي جديد خواهد بود.

1. از قراردادن اشياء قيمتي ، در داخل گوني اكيداً خودداري نماييد، زيرا در صورت مفقود شدن اشياء قيمتي، مسئوليت آن فقط بعهده شخص دانشجو خواهد بود و هيچکس مسئوليتي در مورد اين گونه اشياء نخواهد داشت.

تذکر:

در صورت عدم تحويل اتاق و تسويه حساب داخلي خوابگاه تا تاريخ 15/4/98، هرگونه مسئوليتي به عهده دانشجو بوده و مسئولين خوابگاه ها موظفند بر اساس ضوابط و مقررات عمل نمايند.

تاریخ ارسال : 4 تير سال 1398