اطلاعيه تشکيل هم گروهي و هم اتاقي

ضمن عرض تبريک به دانشجويان گرامي به مناسبت شروع سال تحصيلي جديد به اطلاع مي رساند: دانشجوياني که خوابگاه به آنان تعلق گرفته است، مي توانند جهت تعيين اتاق از تاريخ 31/6/97 تا  تاريخ 7/7/97 در ساعات اداري  با همراه داشتن کارت دانشجويي و کارت ملي به خوابگاه مربوطه مراجعه نمايند.

تذکر:

1. دانشجويان محترم مي توانند جهت کسب اطلاع از وضعيت خوابگاه خود به قسمت دريافت پيام در سامانه خدمات الکترونيک دانشجويي دانشگاه گيلان به نشاني: http://stu.guilan.ac.ir مراجعه نمايند.
  2. عدم مراجعه دانشجويان تا تاريخ فوق براي تحويل اتاق، به منزله انصراف از دريافت خوابگاه بوده و دانشجويان واجد شرايط ديگر به جاي ايشان جايگزين خواهند شد.

توجه :

1. لازم است  دانشجويان گرامي براي حفظ بهداشت فردي وجمعي در خوابگاه  لوازم شخصي

از قبيل تشک، پتو ،  بالش و ملحفه و ... به همراه داشته باشند.

1. دانشجويان دانشکده منابع طبيعي صومعه سرا جهت دريافت خوابگاه  با مسئولين خوابگاه دانشکده مربوطه تماس حاصل  نمايند.

1- خوابگاه پسران  ميرزا کوچک خان : کيلومتر 5 جاده رشت -قزوين  - مجتمع دانشگاه گيلان –مجتمع خوابگاهي ميرزا کوچک خان   مدير خوابگاه:  آقاي علي پور  شماره تماس  33690460

مدير خوابگاه : خانم شريفي شماره:  33690812

مدير خوابگاه : خانم دباغي  شماره تماس:  33369017

4-خوابگاه دختران  شهيد کريمي: رشت-خ امام خميني،چهارراه ميکائيل کوچه آزمايشگاه رازي، خيابان گنجه اي