فراخوان ثبت نام کانون دانشجويي همياران سلامت مرکز مشاوره دانشگاه گيلان

فراخوان ثبت نام کانون دانشجويي همياران سلامت مرکز مشاوره دانشگاه گيلان | شنبه ?? فروردين ???? ??:??:??

کانون دانشجويي همياران سلامت مرکز مشاوره دانشگاه به منظور ارائه خدمات مستمر ، فراگير و اجتماع محور در برنامه هاي مختلف از جمله : مسايل تحصيلي و برنامه ريزي درسي ، مشکلات و مسايل ارتباطي محيط هاي خوابگاهي ، آموزش مهارتهاي زندگي و … در دانشگاه بويژه در سطح خوابگاهها بر آن است از مشارکت دانشجويان هميار سلامت روان در طراحي ، تدارکات و اجراي طرح هاي پيشگيرانه و مداخله اي استفاده نمايد .

شرايط عضويت : هريک از دانشجويان دانشگاه گيلان که حداقل يک نيمسال تحصيلي را با موفقيت گذرانده باشند مي توانند به عضويت کانون در آمده و به عنوان « دانشجوي هميار سلامت » شناخته شده وفعاليت نمايد .

*** لازم به ذکر است برنامه ويژه اي براي آموزش نظري و عملي همياران سلامت  به شکل دوره هاي آموزشي عمومي و تخصصي طرح ريزي شده است که اعضاي کانون پس از گذراندن اين دوره ها صلاحيت کار در حوزه هاي مورد نظر را کسب خواهند کرد .

ثبت نام کانون دانشجويي همياران سلامت

مرکز مشاوره دانشگاه گيلان با ياري خداوند متعال و مشارکت شما دانشجويان گرانقدر درصدد انتخابات مجدد  «شوراي مرکزي کانون دانشجويي همياران سلامت  دانشگاه گيلان » مي باشد . از دانشجويان مقاطع کارشناسي ، کارشناسي ارشد و دکتري رشته هاي مختلف تحصيلي که علاقمند به عضويت در مجمع عمومي و شوراي مرکزي کانون همياران سلامت هستند ،  دعوت مي شود تا تاريخ ??/?/?? ، فرم تکميل شده  ثبت نام « کانون دانشجويي همياران سلامت » دانشگاه گيلان را به شماره  ??????????? تلگرام و يا به moshaver70@guilan.ac.ir ايميل نماييد .

فرستنده : مرکز مشاوره

تاریخ ارسال : 19 فروردين سال 1397