آخرين فرصت تمديد خوابگاه

اطلاعيه

آخرين مهلت تمديد خوابگاه                                        18/10/96

دانشجوياني که تاکنون نسبت به تمديد خوابگاه خود براي نيمسال دوم سال تحصيلي 97-96 اقدام نکرده اند، پس از پرداخت اجاره بهاي ترم جاري خوابگاه و ارائه فيش آن به اداره خوابگاه ها فقط در روز سه شنبه مورخ 26/10/96 مي توانند از طريق سامانه خدمات الکترونيک معاونت دانشجويي دانشگاه گيلان به آدرس:http://stu.guilan.ac.ir نسبت به تمديد يا انصراف از خوابگاه اقدام نمايند.

اين تاريخ به عنوان آخرين مهلت تمديد خوابگاه براي ترم بعد بوده و عدم تمديد خوابگاه به معني عدم نياز دانشجو به خوابگاه تلقي شده و دانشجوي واجد شرايط ديگري جايگزين وي خواهد شد.

دانشجويان گرامي براي کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به اطلاعيه هاي قبلي در سامانه فوق مراجعه نمايند.

اداره خوابگاههاي دانشجويي دانشگاه گيلان

فرستنده : خوابگاه